Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Hämeenlinnan frisbeegolfradat

Hattulan Frisbeegolfrata sijaitsee Hämeenlinnan periferiassa. Rata on vasta valmistumaisillaan, mutta sitä pystyy silti pelaamaan jo täyspainoisesti. Numeroidut tiiauspaikat ovat paikoillaan ja suurimmat raivaustyöt on saatu tehtyä. Rata on rakennettu soramontuille ja osittain metsikköön. Korkeuseroja on runsaasti ja väylät ovat todella mielenkiintoiset.


Ensimmäisellä kierroksella oli hieman vaikeutta hahmottaa seuraavaa tiiauspaikkaa, koska opasteita ei ollut ja ratakarttakylttiä ei viitsinyt irrottaa parkkipaikalta betonijalustoiltaan mukaan :)Vaikka yleisfiilis oli yltiöpositiivinen, alkoi soramontun hiekka jossain vaiheessa nyppimään. Jyrkimmissä nousuissa/laskuissa hiekka upotti välillä nilkkoihin asti ja kulkeminen oli välillä vaivalloista. Kiekot olivat myös komean pölykerroksen kuorruttamia.


Wuolteen kartanon Frisbeegolfrata sijaitsee nimensä mukaisesti kartanon pihamailla Hauholla. Rata kiertää kartanon ympäri ja sen on selkeästi kyhännyt joku sankarillinen tee-se-itse mies. Korit ovat itsetehtyjä, sinällään ihan toimivat ja tukevat, mutta itse rata ei kovasti kehuja ansaitse.


...Toisaalta, ajatus se tärkein on ja tämä taitaa olla Hämeenlinnan ensimmäinen rata. Vaikka fgr.fi sivuilla lukee, että rata on yksityinen, sinne saa kuitenkin mennä omilla kiekoilla heittelemään ilmaiseksi. En silti kovinkaan lämpimästi suosittele, varsinkin kun Hattulassa on ihan OIKEA rata olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti