Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Yrityksille ja ryhmille

Järjestämme lajiopastuksia yrityksille, kouluille ja muille organisaatioille. Opastus voi olla esimerkiksi osa yrityksen virkistyspäivää. Tyypillinen opastus sisältää tietoa frisbeegolfin perusteista ja säännöistä sekä syventävän oppitunnin perustekniikoista. Oppitunnin jälkeen opastus jatkuu valitsemallanne frisbeegolfradalla 4-5 hengen ryhmissä asiantuntijan opastuksella. Suosittelemamme kokonaisvaltainen opastus kestää 2-3 tuntia, riippuen valitsemastanne radasta. Opastus tapahtuu joko Aronahteen, Uotilan tai Latumajan frisbeegolfradalla. Rauman Frisbee ry tarjoaa opastukseen tarvittaessa lainakiekot.

Hinnasto:
- 25 € / henkilö yrityksiltä noin kolmen tunnin opastuskokonaisuudesta
- kunnallisten koulujen ja yleishyödyllisten organisaatioiden kanssa hinta sovitaan aina erikseen

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen hallitus@raumanfrisbee.net