Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Kilpailut

Viikkokisat

Viikkokisat järjestetään kesäsunnuntaisin Uotilassa 17.00 alkaen. Ilmoittautuminen alkaa noin puoli tuntia ennen kisaa ja päättyy 16.45.

Ikähaarukka viikkokisaosallistujissa on laaja ja tasoerot monipuolisia.
Viikkokisoissa pelataan kaksi sarjaa; tasoittamaton raakatulossarja ja tasoitettu sarja. Raakatulokseen 18 väylän heittojen kokonaismäärä. Tasoitusjärjestelmä kumoaa henkilökohtaiset tasoerot ja siten kaikki voivat pelata samalta viivalta.
Osallistumismaksu seuran ulkopuolisilta 5€ ja jäseniltä 3€.

Molempien sarjojen parhaat pelaajat palkitaan kiekkopalkinnoilla. Jos pelaajia on riittävästi, jaetaan raakatulos vielä kahteen eri sarjaan; avoimeen -sarjaan ja junioreihin (1998 syntyneet ja nuoremmat).