Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Seuran "reikäpeli" mestaruuskisat

Tervehdys kaikille jäsenille!

Elokuun alussa starttaa Cup-muotoinen seuran "reikäpeli" mestaruuskisat Aron kentällä.

Reikäpelimestaruuskisat pelataan kahdessa sarjassa: Pro (tasoitus +3 asti, suositus) ja Avoin (tasoitus +3 - ylöspäin).

Vaatimukset:
- Pitää olla seuran jäsen
- Osallistumismaksu 3 €

Molempiin sarjoihin otetaan 12 pelaajaa. Pelit pelataan Cup-muotoisesti siten, että ensin kaksi kuuden hengen lohkoa arvotaan, jonka jälkeen lohkon sisällä kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Voitosta saa 3 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. 4 parasta pääsee seuraavalle kierrokselle, joka starttaa syyskuun alussa. Jos pelaajia ei ole sarjassa tarvittavaa määrää sääntöjä sovelletaan sen mukaisesti.

Syyskuun alussa pelataan välierät, jossa toisen lohkon 4. pelaa toisen lohkon 1. vastaan. 3. pelaan toisen lohkon 2. vastaan, jne.

Syyskuun puolessavälissä pelataan semifinaalit, jossa lohkojen voittajat pelaavat vastakkain. Vastakilpailijat valitaan arvonnassa.

Semifinaalin voittajat kilpailevat syyskuun lopussa finaalissa koko Cupin voitosta ja häviäjät kilpailevat kolmannesta sijasta.

Reikäpeli pelimuotona tarkoittaa sitä, että kilpailussa ei pelata raakatulosta vaan kilpaillaan väylä kerrallaan väylän voitosta. Jos voittaa väylän, saa 1 pisteen. Tasapelistä ei tule pisteitä, vaan pisteiden metsästys jatkuu seuraavalla väylällä. Ottelun voi siis periaatteessa voittaa 18-0 :)

Ilmoittautumisia otetaan heti vastaan ja seuraavissa viikkokisoissa pidetään aiheesta tiedotustilaisuus.

9 kommenttia: