Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Seuran mestaruuskisat ja Karvis -kisainfo

Seuran mestaruuskisat pidetään Aron kentällä lauantaina 30.10.2010. Kisailmoittautumisia otetaan vastaan paikanpäällä viimeistään klo. 10.30 mennessä. Ennakkoon voi ilmoittautua myös tähän kisainfoon kommentoimalla, mutta silti paikanpäällä pitää ilmoittautua annettuun kellonaikaan mennessä.

Seuran mestaruuskisat on tarkoitettu Rauman frisbee ry -seuran jäsenille. Osallistuminen kilpailuun on ilmainen. Kilpailussa heitetään kaksi sarjaa, tasoitettu+raaka, joihin kumpaankin kukin kilpailija osallistuu automaattisesti.

Samaan aikaan pelataan Karvis. Karvis on kaikille avoin kilpailu, johon ilmoittaudutaan samalla tavalla paikanpäällä viimeistään klo. 10.30 mennessä. Osallistuminen Karvikseen maksaa 5 euroa. Karviksessa heitetään vain raakatuloksesta.

Sekä seuran mestaruuskisoissa että Karviksessa pelataan sama rata ja molemmat kisat pelataan samaan aikaan. Jos siis osallistuu kumpaankin kisaan, heitetty tulos merkataan kumpaankin kisakorttiin.

Tämän lisäksi pelataan Satakunnan herruudesta! Jos ulkopaikkakuntalaisia tulee riittävästi, lasketaan kustakin kaupungista parhaat 5 raakatulosta ja katsotaan, mikä kunta on Satakunnan valtias!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti