Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Ledikiekon modausta

1. Ruuvaa rikkinäisen ledikiekon pohjan kansi auki
2. Heitä kansi ja vanhat ledirojut roskikseen
3. Tyhjä potero vaatii snadisti veistelyä
4. Lurauta kuumaliimaa pohjalle ja aseta diodi-avaimenperä poteroon siten, että avainlenkki menee yhden ruuvikiinnitystötterön päälle
5. Etsi kodinelektroniikastasi sopivan kokoinen ruuvi ja skruuvaa sillä avaimenperä kiinni kiekkoon (kuumaliima ei pidä tarpeeksi, joten ruuvi varmistaa kiinnityksen)
6. Lähde metsään lenkille.


Kuten kaikki tietää, Blackjaxx on aivan perseestä. Saman toimenpiteen voi tehdä ihan taviskiekkoon, mutta siinä tapauksessa kannattaa käyttää kiekon läpäisevää ruuvia tai porata ihan oikea reikä kiekkoon ja laittaa läpipultsi. Kuumaliiman tilalla voi koittaa myös muita kiinnitysaineita, kuten silikoni.


Näitä ihquja diodi-avaimenperiä saa halvalla mm. elektroniikkaosat.com sivustolta!

2 kommenttia:

  1. Toi Blackjaxx toimi pirun hyvin. Märässä loskassa pelattu kierros ei vaikuttanut kiekon toimintaan millään lailla. Tiukkoja puuosumiakin oli.

    Vastaavasti Strikeristä kuumaliimaus irtosi ekasta iskusta. Ruuvi piti silti ledin paikallaan ja kierroksen pystyi pelaamaan hyvin loppuun asti.

    Gyl noi ihan pelikelpoisia ovat molemmat! Ton ruuvin ne kyllä vaativat...

    VastaaPoista
  2. pysyy ihan ilmastointiteipilläkin. kunhan vaan lämpimässä ja kuivassa laittaa teipit, vaikka päivää ennenkin. teippi kahteen osaan pituussuunnassa ja x-asennossa ledin päälle.

    VastaaPoista