Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

FrisbEx Cup 2011 starttaa taitoheittokisalla Parpansalin kentällä 9.5 klo 18.30

Avausosakilpailuajankohta siirtyy sunnuntailta äitienpäivän tieltä maanantaille 9.5. klo 18.30.

FrisbEx Cup 2011 on Rauman Frisbee Ry:n jäsenille tarkoitettu frisbeegolfin erikoiskilpailusarja johon kuuluu 5 Rauman Frisbeen sarjan viikkokisaa Rauman Aronahteen ja Otalahden frisbeegolfradoilla sekä 10 erikoiskisaa Länsi-Suomen alueella. Kilpailusarja on syntynyt Tomoottajien alkuperäisidean pohjalta.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 9.5.2011 asti sähköpostilla osoitteeseen info@raumanfrisbee.net. Koko sarjan osallistumismaksu on 20 € ja se maksetaan ennen sarjan alkua seuran tilille FI71 1128 3500 2632 48. Laita viestikenttään ”FrisbEx”, nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi (kilpailutiedotteita varten).

Lataa: kilpailukutsu.pdf

Etkö ole vielä seuran jäsen? Aina ehtii liittyä! Liittymisohjeisiin.

Elias /sihteeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti