Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Viikkokisat siirtyvät 17.4. alkaen sunnuntaille klo 17.00

Rauman frisbeen järjestämät viikkokisat siirtyvät kesäaikaan. Kaikille frisbeegolfin harrastajille avoimet kisat pidetään 17.4.2011 alkaen sunnuntaisin klo 17.00. Kilpailurata on vuoroviikoin Otalahti ja Aronahde. Auringonottoaikaan Otalahdessa ei voi kisata sivullisia vaarantamatta, joten keskikesällä kisat järjestetään pääosin Aronahteella. Kisojen osallistumismaksu on 3 € (seuran jäsenet 2 €, kts. seuraan liittyminen). Ilmoittautuminen alkaa viimeistään 10 minuuttia ennen kisaa. Ensimmäinen kilpailu on kummallakin radalla maksuton ja niissä heitetyistä tuloksista määräytyy pelaajalle kunkin radan alkutasoitus (kts. esim. Ota tulokset, tasoitukset ja ranking 2011.pdf).

HUOM! FrisbEx Cup 2011 osakilpailujen aikaan viikkokisapäivä saattaa siirtyä maanantaille klo. 18.30. Tästä ilmoitetaan erikseen nettisivuilla/ ShoutMix Chatissa (kts. sivun vasen laita).

Lue lisää seuran kilpailu-, ja tapahtumakalenterista.

T: Hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti