Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Maanantain 16.5 viikkokisat

Viikkokisojen muutos
Viikkokisat pidetään maanantaina 16.5 alkaen kello 18:00 sään salliessa Otassa. Sään salliessa tarkoittaa sitä, että aurinko ei paista eikä keli ole "rantakelpoinen". Jos sää on on mukavan puolella, pidetään kisat Arolla. Kisojen pitopaikasta kerrotaan lopullisesti maanantai -aamupäivällä. Seuraa sivuja! Sunnuntain 15.5 kisat siis siirtyvät päivällä!
Kisat alkavat joka tapauksessa tuntia aikaisemmin; 17:00; syy tähän on siivoaminen. Meitä ei kiinnosta ketkä ovat roskanneet, vaan joka tapauksessa porukka kiertää yhden kierroksen siivoten roskia ja lämmitellen varsinaisiin viikkokisoihin.
Paras roskienkerääjä palkitaan!
Edit: Seura tuo paikalle hanskoja ja roskasäkkejä.
Edit 2: FrisbEx -cuppiin osallistujat, muistakaa päivä! Ja vielä mahtuu mukaan, jos on halukkuutta. 14 kisaa jäljellä, ja parhaasta kymmenestä lasketaan pisteet.

4 kommenttia:

 1. kui se ny sit meniki näi et maanantaisi? just vaa mun miälest otas kerra viikkokisoje yhteyres puhutii et pirettäis erelleen sunnuntaisi. kyselee nim. epätiatone ;)

  VastaaPoista
 2. kai se o vaa tää kerta...ku o frisbex-kisa

  VastaaPoista
 3. jaa juu... kannattais lukee enne ku kommentoi....

  VastaaPoista
 4. Tätä muutettiin juurikin FrisbEx -cupin vuoksi. Vielä pidetään siitä sunnuntaista kiinni; jokseenkin Ota voi muuttua aina Aroksi.
  / Teemu
  Ps. Öre mukaan cuppiin!

  VastaaPoista