Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Viikkokisat poikkeuksellisesti maanantaina 23.5. Otassa

Viikkokisat 23.52011 OTASSA klo 18.30.

Sunnuntaina 22.5. on taas FrisbEx Cupin osakilpailu joten viikkokisat siirtyvät maanantaipäivälle klo 18.30. Maanantaille on luvattu sateita joten kisaillaan Otassa (HUOM! Jos paistaakin aurinko, ollaan Arolla). Lämmittelykierroksella saa taas kerätä roskia.

Muistutukseksi vielä, että Cupin erikoisosakilpailujen (maasto-, matka-, urban jne.) osuessa viikkokisojen kanssa samalle päivälle viikkokisojen kanssa, viikkokisat pidetään maanantaisin klo 18.30. Kun Cupin osakilpailu käydään viikkokisoissa, noudatetaan normaalia viikkokisa-aikataulua, eli sunnuntai klo 17.00.

Lisätietoja tapahtumakalenterista ja FrisbEx Cupin kilpailukutsusta.

/ Elias

5 kommenttia: