Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

FrisbEx Cupin maasto-osakilpailu su 19.6.2011 klo 17.00

Tulokset:
Sijoitus | Kilpailija | Tulos | (Cup pisteet)
1. Mikanmaa Jimi 45 (20)
2. Ikonen Jani 46 (18)
3. Vesa Kai 47 (16)
4. Timonen Marko 51 (14)
5. Holmala Samuli 55 (12)
6. Pirttikoski Teemu 55 (10)
7. Rehelmä Otto 57 (9)
8. Viitakoski Elias 57 (8)
9. Nieminen Hannu 57 (7)
10. Wikstöm Akseli 59 (6)
11. Puputti Mikko 60 (5)

Tasatulokset ratkaisiin closest-to-pin kisassa.

Katso tulokset ja ranking: FrisbEx Cup 2011 tulokset ja ranking.pdf


FrisbEx Cupissa on jälleen vuorossa maasto-osakilpailu. (Huom! Viikkokisat maanantaina 20.6. klo 18:30 Arolla) Aiemmin rataa kaavailtiin Lähdepellon alueelle, mutta tarkastelupatikoinnin jälkeen sille pyrittiin etsimään vaihtoehtoa, sillä potentiaalisten väylien etäisyydet toisistaan olivat melko pitkät.
Kisapaikka on Sinisaaren ja paperitehtaan väliin jäävä kallioinen matalapuustoinen, luonnonvarainen ulkoilualue. Kokoontuminen Verkkovahen päässä olevalla parkkipaikalla.

/ Elias

3 kommenttia:

  1. Tyhmä kysymys, mut miks tää on nyt sitten neljältä eikä viideltä?

    Perheellisenä nämä on aina kovin haasteellisia, varsinkin kun tuolla pitää olla vielä tuntia ennen koreja toimittamassa ja kisan jälkeen koreja keräämässä.

    Pakkohan ei tietysti ole mihinkään osallistua, mutta helpottaisi, jos näissä aikatauluissa pysyttäisiin jossain logiikassa...

    VastaaPoista
  2. Kannatetaan myös, että aloitetaan vasta kello viideltä!

    VastaaPoista