Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Sunnuntain 5.6 FrisbEx osakilpailu

Sunnuntaina 5.6 FrisbEx-cup osakilpailu on matkakisana Porin ISOLLA radalla, eli Kirjurin- / Pormestarinluodon 21-väyläisellä.
Seura järjestää kyytiä, joten tässä kohtaa ilmoittautumisia olisi mukava saada etukäteen. Lähtö tapahtuu kello 12:00 Otan maauimalan parkkipaikalta, ja itse kisat alkavat n. 13:00. Tämä voi vielä muuttua, joten seuraa sivuja!
Tarkoituksena on heittää yksi kierros, mutta jos kierros menee nopeasti eikä eroja ole juurikaan syntynyt, niin optiona on toinen kierros.
Kyytejä on tällä hetkellä 4 autoa, joten 16 ilmoittautunutta mahtuu varmasti mukaan.

Edit: Lähtö on 12:00.

Huom! FrisbEx Cupin osakilpailusta johtuen viikkokisat käydään maanantaina 6.6. klo 18:30 Arolla.

6 kommenttia:

 1. P6:n kori puuttui viikko sitten kun kierrettiin rataa.

  VastaaPoista
 2. No jos näin on edelleen niin sitten se vain jää pelaamatta

  VastaaPoista
 3. Mihi aikaa siel o viikkokisat? Ettei häiritä...

  VastaaPoista
 4. Kello 18.00 alkaen... et eiköhän me ehditä alta pois hyvi...ja innokkaimmat voivat jäädä poriin vaikka viikkokisoihin vielä :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Mukana! Ja se kutosen kori on paikallaan.

  VastaaPoista