Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Teemun hole-in-one potti

Päätin tehdä kyselyistä pienen potin:
Arolla on tästä lähtien seuran kisoissa voimassa seuraavanlainen hole-in-one potti: se ketä ensimmäisenä heittää hole-in-onen todistajien (esim. poolin muut jäsenet) läsnäolessa, saa potista automattisesti minun alkupanoksen (uusi DVD-soitin) ja potissa olevat 50% rahoista. Pottiin niissä kisoissa osallistuvat jakavat toisen 50% pottiin osallistujien kesken. Pottiin osallistuminen maksaa 2€ per kerta. Seura on automaattisesti yksi osallistuja, mutta ei maksa 2€ per kerta.

Esimerkki 1: Elias heittää holarin seuraavissa viikkokisoissa. Pottiin on osallistunut Teemu ja Sampe kumpikin 2€. Elias saa DVD-soittimen Teemun alkupotista, ja saa 7€ hole-in-one potista. Teemu, Sampe ja seura saa kaikki 2.33€.

Esimerkki 2: Sampe heittää holarin jouluna. Pottiin on pistetty kenen tahansa toimesta jo yhteensä 20€ (10 tyyppiä), mutta tässä viikkokisassa kukaan ei ole pistänyt rahaa pottiin. Sampe saa alkupotin (DVD-soitin) ja 15€. Seura saa 7.5€ ja jäljellä olevat 7.5€ siirtyy seuraavaan pottiin.

Esimerkki 3: Hannu heittää holarin uuden vuoden kisoissa. Potissa on yhteensä kenen tahansa toimesta 30€ (15 tyyppiä). Hannu saa alkupotin (DVD-soitin) ja 50% potista, eli 20€. Toiset 20€ jaetaan niiden kesken, ketkä ovat ko. kisoissa osallistuneet hole-in-one pottiin.

Jottei kisa kuihdu heti alkuunsa, lahjoitan pottiin alkupanoksen, ((uusi, käyttämätön, pakkauksessa oleva) DVD-soitin) ja 10€. Tällöin en osallistu edes ensimmäiseen pottiin automaattisesti.
Pottiin ilmoittautuminen kisoissa minulle, tai potista vastaavalle. Lisätietoja myös minulta.
Eli 2€ per kisa on mahdollisuus saada ainakin omat takaisin ja hieman lisää, eikä tarvitse heittää edes holaria. Holarin heittäjälle palkinto tulee automaattisesti, pottiin ei tarvitse edes osallistua.
/Teemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti