Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

FrisbEx Cupin kisaohjelmaan muutoksia?

Ehdotus: Pimeyden puutteen vuoksi LED-kiekkokisa siirretään 28.8. → 18.9. ja
28.8. pidetään normaali Cupin osakilpailu viikkokisojen yhteydessä Arolla.
4.9. Arolla on Prodiscus Challenge joten FrisbEx Cupin osakilpailu käydään viikkokisojen yhteydessä maanantaina 5.9. on peruttu.
11.9. on matkakisa Maskuun.

Kommentoikaa alle (tätä blogijulkaisua ei muuteta tuloslistaksi) myös chattiin tai foorumille voi kommentoida.

T: Jabi & Elias

7 kommenttia:

 1. Eihän tuolloin 5.9 tarvitse pitää Cupin kisaa, jos ensi sunnuntaina pidetään FrisbEx-Cuppiin liittyvät viikkokisat ja Ledikisa siirretään myöhemmäksi... Näin ollen Prodiscus Challengen jälkeisenä maanantaina (5.9 siis) voidaan pitää aivan tavalliset viikkokisat. Muuten niin, miten Elias kirjoittu ylempänä.

  VastaaPoista
 2. Koskas tuolla otassa frisbexeillään??? alkaa olee itelläkin jo kyllästymistä arosta.

  VastaaPoista
 3. Taitaa käydä nyt niin, että tuosta Otan radasta ei enää saada sellaista, jossa kisoja kannattaisi järjestää (ainakaan viikkokisoja). Tarkoitus on muokata se sellaiseksi, että siellä pystyy turvallisesti pelaamaan, ja näin ollen väyliä joudutaan lyhentämään entisestään monessa tapauksessa.

  VastaaPoista
 4. Vastaavasti, nyt on tarkoitus suunnata kaikki voimat uuden radan saamiseksi, ja täten Arosta tulisi se rata, jossa aloittelevatkin harrastajat pystyvät harjoittelemaan ja seuran toimintaa paremmin tukeva (18-väyläinen) kilpailutason rata olisi sitten erikseen jossain muualla. Itsekin kävisin varmasti mielelläni edelleen myös Arolla pelaamassa, mutta lajin ja ennen kaikkea Raumalaisen frisbeeurheilun kehityksen kannalta tuo täysmittainen rata on välttämätön.

  VastaaPoista
 5. jotain kehitystä pitäisi löytyä myös pelitapapuolelle, sillä on aika iso joukko, jotka eivät pysty pärjäämään raakatuloksissa eikä myöskään tasoituksellisissa tuloksissa lainkaan. otalahti ratana on tuonut tasoitusta tähän suureen taitogäppiin, jossa sekä lahjattomat että lahjakkaat pelaajat pystyvät tekemään yllättäviä tuloksia. kun kausi alkaa olemaan syksyn puolella, alkaa vakiorata luonnollisesti maistumaan puulta ja sitä alkaa kaipaamaan myös muita olemassaolevia vaihtoehtoja. siitä olen täysin samaa mieltä, että aro on tällä hetkellä fokuksessa ja niihin koreihin on laitettava kaikkien "munat".

  VastaaPoista
 6. Hallitus ottaa tasoitusjärjestelmän muutoksen työn alle lumien tultua, mutta kesken kauden sitä ei muuteta. Otan rataa voidaan käyttää vielä kisailuunkin kunhan se on suunniteltu ja rakennettu uudelleen. Kaitsu toimii siinä hommassa vetäjänä. Joku ratahan tarvitaan kun Aro on lumen peitossa ja uusi rata vasta piirustuspöydällä.

  VastaaPoista
 7. juu, mikään tarkoitus ei ole arvostella hallituksen toimintaa eikä valittaa...päinvastoin on hienoa, että asiat menevät eteenpäin. silti toivon, että keskustelu voi jatkua avoimena ja hyvässä hengessä - kuten se on tähänkin asti ollut. tasoitusjärjestelmässä on toki fiilausta, mutta muutama idea ois myös "kaikkien" huomioonottamiseen takataskussa...nämäkin ideat pöllitty suoraan pallogolfista. palataan näihin kaljatuopin ääressä

  VastaaPoista