Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

14.7. FrisbEx-Cupin 6. osakilpailu: Matkakisa Vampulaan

Lauantaina 14.7. lähdetään Vampulaan kisailemaan FrisbEx-Cupin 6. osakilpailua. Kokoonnutaan Aron parkkipaikalla klo. 08.00 ja lähdetään siitä sitten porukalla kohti Vampulaa. Tarkoitus on heittää kaksi kierrosta, ja kierrosten välissä pidetään ruokatauko, jolloin käydään jossain lähellä haukkaamassa jotain (ainakin yksi lounaspaikka on siinä melko lähellä).

Jos porukkaa tulee reilusti, niin tarvitaan myös kuskejan jonkin verran. Joten kaikki joilla on auto käytettävissä, voisivat tulla sillä Arolle, ja katsotaan siinä sitten että monellako autolla pitää lähteä. "Autokunnat" saavat sopia itse polttoainekustannusten jakamisesta porukalla (joten varatkaa siis hieman käteistä varmuuden vuoksi mukaan)

Tulokset:
1. Ikonen Jani -6 (20p)
2. Kovanen Jarno 8 (18p)
3. Karppanen Joonas 12 (16p)
4. Viitakoski Elias 16 (14p)
5. Leivo Erkka 21 (12p)
6. Aalto Erik 21 (10p)
7. Välimäki Janne 23 (9p)
8. Österman Saku 25 (8p)
9. Kuusniemi Mikko 32 (7p)
10. Arponen Eetu 43 (6p)
11. Suursoho Topi 51 (5p)

Erkka ja Erik heittivät CTP-kisan, tasatuloksen ratkaisemiseksi, ja tuossa Edu veti pidemmän korren.

Cupin pistetilanne Tasoitukset ja ranking -sivuilla

1 kommentti:

  1. tässä vois henkilöitä tuntematon kysyä et kumpi on Edu? :D

    VastaaPoista