Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Viikkokisat Uotilassa 25.11.

Ilmoittauminen hiekkaparkkisella (1. väylän läheisyydessä) klo. 13.45 mennessä.
Raakatuloksen voittaja Matula Mikko -1

1. Matula Mikko -7 (-1)↑[T1, R1]
2. Välimäki Janne -4 (3)↑
3. Ikonen Jani -3 (-1)↑
3. Lehtinen Ari -3 (10)↑
5. Leivo Erkka 1 (5)↓
6. Österman Saku 2 (11)↓
7. Karppanen Joonas 4 (11)↓
7. Viitakoski Elias 4 (12)↓
7. Wikström Akseli 4 (14)↓
10. Heino Henri 7 (14)↓
11. Arponen Eetu (DNF)

Tasatulokset ratkottiin äkkikuolemakisassa.
Tasoitukset ja ranking >>

1 kommentti:

  1. Viikkokisoissa pyydettiin edellisen Uotilan kisan tapaan mm. perumaan tasoitetun sarjan kisa ja lisäksi jakamaan palkintoja säännöissä sovittua suurempi määrä. Se, että säänöistä pidetään kiinni ei ole "väsynyttä" vaan johdonmukaista toimintaa josta kaikkien kisojen vetäjien tulisi pitää kiinni. Jokaisessa viikkokisassa tulee olla samat pelisäännöt. Ensi kauden johtokunta voi muuttaa näitä sääntöjä jos seuran jäseniltä tulee niihin perusteltuja muutosehdotuksia. Tavoitteena onkin muuttaa viikkokisoja entistä hauskemmiksi, rennommiksi, oikeudenmukaisemmiksi ja kannustavammiksi. T: Puheenjohtaja

    VastaaPoista