Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Johtokunnan ehdokasasettelu alkaa!

Rauman Frisbee ry:n jäsen! Tule vaikuttamaan raumalaisen frisbeegolfin harrastusmahdollisuuksien ja kilpailutoiminnan kehittämiseen. Ryhdy ehdokkaaksi seuran johtokuntaan niin saat vietyä asioita haluamaasi suuntaan. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen hallitus@raumanfrisbee.net.
Jos et ole vielä jäsen, voit silti tulla mukaan johtokuntaan ja liittyä heti sen jälkeen. Olethan 18 v täyttänyt.

Uusi johtokunta valitaan vuodeksi vuosikokouksessa 2.2.2013 klo 18-20. Kutsut lähdössä.
Johtokunnan toimikausi on sääntömääräisten vuosikokousten välinen aika, edellyttäen että uusi johtokunta muodostetaan ja se järjestäytyy heti vuosikokouksessa. 

T: Rauman Frisbee ry:n istuva hallitus

Elias Viitakoski (Puheenjohtaja), Jarno Kovanen (Varapuheenjohtaja), Samuli Holmala (Sihteeri) Hannu Nieminen (Rahastonhoitaja), Rauno Itänen (Jäsen), Akseli Wikström (Jäsen).
Toiminnan tarkastaja: Teemu Pirttikoski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti