Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

FrisbEx - Tilanne & seuraava kisa!

Tervehdys!

Tänään illalla 18.00 (17.45 kokoontuminen) Kappelinsalmen alueella kisataan seuraava FrisbEx - cupin osakilpailu. Kyseessä on ns. maastokisa, joten rata suunnitellaan paikanpäällä irtokoreista, väylät kaikille entuudestaan tuntemattomia (Toki muutama väylä voi olla aiempina vuosina heitettyjä)!

Kisojahan FrisbEx - cupissa on 10, joista 7 jokaisen parasta tulosta lasketaan lopputuloksiin, eli vaikket ensimmäisessä kisassa ollut mukana, kannattaa vielä osallistua! Osallistumismaksu on 20 € ja se kattaa koko cupin.

Ensimmäinen kisa vedettiin 6.5 Aronahteella, lajina oli tarkkuusheitto. Heitettiin 7 eri pisteestä (eri kulmia ja pituuksia, yhteensä 28 heittoa). Tulokset olivat seuraavat:
___Nimi ________ Osumat _______ FrisbEx-pisteet____
Jani Ikonen                  16                              20
Marko Timonen           15                              18
Eetu Arponen               13                              16
Jari Laine                     12                               14
Hannu Nieminen           12                              12
Erkka Leivo                 12                               10
Kimmo Timonen           12                               9

Tasoitukset ja ranking >>

Tänään siis jatkuu! (pahoittelut vinoista riveistä, tällä mennään tällä kertaa!)

-Hannu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti