Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Lauantaina 1.6. FrisbEx-Cupin 3. osakilpailu: Matkakisa Kirjurinluotoon

FrisbEx-Cup jatkuu ensi lauantaina! Tällä kertaa on vuorossa kisamatka pohjoiseen naapurikylään, pataässien paratiisiin, Suomen Poriin. Tarkemmin sanottuna Kirjuriluodon Frisbeegolfpuistoon.

Kisailemaan saa lähteä Cupin ulkopuolisetkin pelaajat, mutta ensisijaisesti matka on tarkoitettu FrisbEx-Cupiin osallistuville pelaajille.

Kokoonnutaan Aron parkkipaikalla klo. 11.00 ja lähdetään siitä porukalla kohti Kirjuriluotoa. Lähtökohtaisesti tarkoitus on pelata kaksi kierrosta ja kierrosten välillä pidetään ruokatauko, mutta tästä päätetään tarkemmin sitten pelipaikalle, osallistujien mielipiteen mukaan.

Lisätietoja radasta:
Kirjurinluodon frisbeegolfpuisto

Tulokset:
1. Jani Ikonen 117 (20p)
2. Erkka Leivo 132 (18p)
3. Jarno Kovanen 141 (16p)
4. Eetu Arponen 159 (14p)
5. Jari Laine 162 (12p)
6. Saku Österman 163 (10p)

Tasoitukset ja ranking >>


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti