Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Käyttäytyminen frisbeegolfradalla

Lienee taas aika hieman muistutella ihmisiä eräästä tärkeästä frisbeegolfin perussäännöstä. Kyseessä on käyttäytymiseen liittyvä pykälä 801.04 ja sen kohta E - Roskaaminen. Se pitäisi olla ilman erillistä mainintaakin selvää, ettei luontoa roskata, mutta tämä asia on lajin sääntöjenkin puitteissa ehdottomasti kielletty.

Kuitenkin seuran hallitukselle on tullut useasti vuoden aikana huomautuksia ratojen kunnosta, vaikka  useampaan otteeseen on kerätty huomattavia määriä roskaa seuran käyttämiltä radoilta. Viimeksi tänään on seuran "iskuryhmä" kiertänyt siivoamassa Uotilan rataa ja rojua kertyi yhteensä kaksi isoa roskasäkillistä. Tämä ihmisten välinpitämättömyys on pöyristyttävää!

Toivoisimme kaikkien ymmärtävän, että ratojen siisteys on kaikkien etu. Lisäksi pitäisi muistaa, että on aina se riski, että radat joutuvat purkulistalle, jos roskaamisesta syntyy riittävästi ongelmia/valituksia (kuten jo joillekin radoille on muilla paikkakunnilla käynyt).

Tämän mietikirjoitelman saattelemana seuran hallitus haluaa toivottaa hyvää loppuvuotta ja ennen kaikkea parempaa (sekä siistimpää) vuotta 2015!

Terveisin,
Rauman Frisbee ry - hallitusEi kommentteja:

Lähetä kommentti