Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Viikkokisat Uotilassa 31.5.

Ilmoittautuminen 16.45 mennessä.

Viime sunnuntaina kun kisailtiin Arolla, niin osanotto oli aika heikko. Asiasta kun keskusteltiin paikan päällä olleiden kesken, niin saimme vahvan kannatuksen idealle että pelattaisiin jatkossa viikkokisoja vain Uotilassa.

Niinpä jatkossa kaikki sunnuntain viikkokisat pelataan Uotilassa. Arolla voidaan kuitenkin pitää ylimääräisiä kisoja viikolla, jos halukkuutta vaan löytyy riittävästi. 

Eli jatkossa ei sunnuntaisin tarvitse miettiä, että missä kisat mahtavat tänään olla, vaan ilmestykää Uotilaan viimeistään varttia vaille viisi (mielellään jo puolelta, jotta kisat saadaan ajoissa käyntiin)

Tulokset:

Raakatuloksen voittaja: Roy Tuomi (-4)

Tasoituksellisen sarjan tulokset:
1. Aalto Joonas -5 (-1)↑
2. Aalto Erik -4 (-2)↑
3. Österman Joonas -3 (2)↑
4. Männistö Aleksi -2 (3)↑
4. Nurmela Nuutti -2 (2)↑
6. Korkka Onni 2 (7)↓
6. Vuori Tomi 2 (9)↓
8. Karppanen Joonas 3 (5)↓
8. Kovanen Jarno 3 (5)↓
8. Lehtinen Ari 3 (14)↓
11. Alen Janne 4 (5)↓
12. Arponen Eetu 6 (10)↓
13. Ikonen Jani 7 (4)↓
14. Lehti Jaakko 11 (17)↓


Päivitetty tasoituslista löytyy:
Tasoitukset ja ranking >>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti