Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Sunnuntaina 11.10. ensimmäinen talvivuoro

Ensi sunnuntaina on ensimmäinen vuoro talviharjoitteluhallissa klo. 20.00-21.00. Jotta vuorojen maksuja ei tarvitse kokonaan kustantaa seuran vähistä varoista, niin joudumme 2€ ottamaan osallistumismaksua (viime vuodesta poiketen maksu on kaikille sama). Seuralle on varattu koko kenttä, joka on ympäröity verkolla, joten avauksia pääsee reenaamaan siinä. Hallilla on skillshotteja, joihin pystyy reenaamaan puttia ja lisäksi on pyritty siihen, että yksi kunnollinenkin kori saataisiin paikalle. Kaikki halukkaat paikalle ja ottakaa kaverikin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti