Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Seurapaitojen tilaus

Nyt on mahdollisuus tilata seuran logolla varustettuja paitoja. Paitoja on kahta eri hintaista ja näköistä mallia. Molemmat paidat ovat laadukkaita Puman teknisiä pikee-paitoja.

Malli 1. Puma Veloce Polo - Sininen/musta/punainen (35€/kpl)


Malli 2. Puma Mestre Polo - Sininen/musta/punainen (28€/kpl)Rauman Intersportissa on sovituspaitoja, joten jos olet epävarma minkä koon tilaisit, niin käy sovittamassa paitoja ensin. 

Sitovat tilaukset 12.3. mennessä hallituksen sähköpostiin (hallitus@raumanfrisbee.net). Tilaukseen paidan väri ja koko, sekä kappalemäärä. 

Maksuohjeet tulevat tilauksen jälkeen sähköpostilla. Paidat tullaan tilaamaan viimeistään perjantaina 18.3., joten jos maksusuoritetta ei näy seuran tilillä torstai-iltana niin tilaus raukeaa.

Ps. paidat ovat luonnollisesti tarkoitettu vain jäsenmaksun maksaneille pelaajille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti