Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Seuran takkitilaus

Nyt olisi mahtava tilaisuus tilata laadukas vettähylkivä ja tuulenpitävä Haltin ulkoilutakki seuran logolla varustettuna suhteellisen mukavaan hintaan. Hintaa takille tulee noin 70-80€ (painatuksen tarkka hinta on vielä selvityksen alla). 

Takki on Haltin Caima M -malli ja värivaihtoehdot ovat musta (koot m-xxl), tummansininen (koot s-xxl), vaaleansininen (koot m-xxl).

Lisäksi neuvotellaan mahdollisuudesta saada samaan sarjaan kuuluvat housut alennetulla hinnalla, hinta selviää myöhemmin. Jos olet kiinnostunut hankkimaan housut myös, niin ilmoita myös tämä tilauksen yhteydessä.

Takit ovat sovitettavissa Rauman Intersportissa. Käykää mahdollisimman pian sovittamassa takkeja, jotta saadaan takit painatuksesta ennen kevään ensimmäisiä kisoja.

Sitovat tilauksen sähköpostilla jarno.t.kovanen@gmail.com 31.3.2017 mennessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti