Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Onko sinulla ollut frisbeegolfiin liittyvä vamma tai loukkaantuminen?

Olipa vastauksesi kyllä tai ei, niin vastaa kyselyyn, jolla kartoitetaan frisbeegolfiin liittyvien vammojen yleisyyttä Suomessa. Kysely on ensimmäinen laatuaan Suomessa, eikä maailmallakaan ole juuri kartoitettu frisbeegolfiin liittyviä vammoja. Olemme siis tekemässä tällä osa-alueella frisbeegolfin historiaa! Kyselyyn vastaaminen vie aikaa 1-5 minuuttia ja olet mukana edistämässä frisbeegolfin harrastamista. Kyselyyn vastaamiseen on aikaa 16.3.2012 asti. Linkki kyselyyn: https://www.webropol.com/P.aspx?id=591737&cid=41789550 Suomen frisbeeliiton hallitus toivoo, että mahdollisimman moni ottaisi osaa kyselyyn ja olisi näin tukemassa lajimme kehittymistä urheiluna ja liikuntamuotona. Kiitos paljon vastauksestasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti