Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Viikkokisat Otassa 4.3.2012

Raakatuloksen voittaja Viitakoski Elias (-1)
Closest-to-pin kisan voittaja ja vapaalipun saaja Viitakoski Elias tuloksella 4,26 m. Tasoitetun sarjan tulokset
Sijoitus. Kilpailija /tasoitettu tulos (raakatulos) tasoituksen muutos
1. Moksunen Eetu -5 (-1)↑
2. Wikström Akseli -1 (2)↑
3. Viitakoski Elias 0 (-1)→
3. Laine Jari 0 (2)→
3. Lehtinen Ari 0 (3)→
3. Puputti Esa 0 (8)→
7. Heino Henri 1 (4)→
8. Österman Saku 2 (7)↓
9. Holmala Samuli 3 (3)↓
10. Ikonen Jani 5 (4)↓
10. Mikanmaa Jimi 5 (3)↓
Tasatulokset ratkaistiin äkkikuolemakisassa. Uusina pelaajina Jussi Vitikainen (+6) ja Tuukka Toivonen (+5).

Ykköspoolin viimeisen väylän tulokset olivat yhteistulossarakkeessa ja virhe havaittiin palkintojen jaossa. Sääntökirja keroo seuraavaa: "Jos kokonaistuloksen havaitaan olevan väärä joko virheellisen väyläkohtaisen tuloksen tai yhteenlaskuvirheen takia, kilpailunjohtajan tulee lisätä kaksi rangaistusheittoa yhteistulokseen. Näin rangaistaan myös siitä, jos kokonaistulosta ei ole merkitty tuloskorttiin."

Tasoitukset ja ranking

/ Elias
PS. Annoin palkintokorttini Eetulle

7 kommenttia:

 1. Katselin tota tasoituslistaa ja ainakaan mun kohdalla se ei pidä paikkaansa. Viimeksi kun olin heittämässä voitin tasoitetun tuloksella -5 ja raaka oli -3, eli tasoitus oli 2. Nyt mun tasoituksena on 4.

  VastaaPoista
 2. Hmm. Mielenkiintoista. Kiitos tiedostojen versionhallinnan, pääsin tutkimaan menneisyyttä ja tosiaan 26.2. tasoituksesi oli jo 0,7. Pitää korjata nuo ensi kisaan mennessä. Vanhoihin kisatuloksiin nuo eivät tule vaikuttamaan.

  VastaaPoista
 3. Joo, ei ole mun kohdalla varmasti vaikuttanut mitenkään kun en ole ipanoiden kuskaamisen ja influenssan takia päässy pariin viikkoon kisaamaan. Tarkistit varmaan muutkin, löytykö useampia vai olinko minä ainut lucky winner?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tämän vuoden tasoitukset tarkastettu ja laskettu kaikki uudelleen. Virheet eivät vaikuttaneet palkintopaikkoihin.

   Poista
 4. Jaahas:) Ai se oli noin tarkkaa. Pahoittelut kärkipoolille että jäi kokonaistulos merkkaamatta, merkkasin ainoastaan +-tuloksen. En mä silti tuota +5 tulosta kyllä aivan saa mutta samapa tuo, oma etu se on seuraavissa kisoissa:) Hauskaa oli.

  Tuukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii. Eikä ne ykkösväylän tulokset ollu edes yhteistulossarakkeessa. Mustekynää kun ei voi kumittaa niin piti sutata. Tämäkin käytiin kyllä läpi kansiota palauttaessa.

   Poista
 5. Oli ilo ja kunnia saada turkulaisia ja tamperelaisia mukaan kisailemaan. Toivottavasti tulette taas uudelleen, vaikka viime kisan kulussa olikin sekoilua. Vähän fiaskon aineksia tuolla oli, pahoitteluni siitä kärsineille :/ Tosiaan yhteistuloksia ei viikkokisoissa kirjailla, mutta ensimmäisen ja toisen kierroksen tulosten summa tuloskortista pitää löytyä.

  VastaaPoista