Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Auta ratahankkeen varainkeruussa

Auta ratahankkeen varainkeruussa ja mainosta frisbeegolfin opastettuja kisoja yrityksille ja ryhmille. Lisätietoa Yrityksille ja ryhmille - sivulta.

Voit auttaa varainkeruussa
1. tulostamalla esitteitä ja kiinnittämällä niitä paikkoihin jonne olet saanut luvan. Pyydä sukulaisiasi, ystäviäsi tai työkavereitasi viemään esitteitä työpaikkojen työkykytoiminnasta vastaaville henkilöille.
2. Kysy voisiko tuntemasi, yrityksen markkinoinnista vastaava henkilö ostaa yritykselle n. 500 € arvoisen nimikkokorin uudelle radalle.
3. Pydä tuttujasi liittymään seuraan kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on vapaaehtoinen. Kannatusjäsenelle ei ole jäsenetuja eikä ääni-/osallistumisoikeutta seuran vuosikokouksessa.
4. Pyydä tuttujasi lahjoittamaan rahaa ratahankkeelle.
Tilinumero FI32 4450 0010 0531 03. Viestiksi "ratahankelahjoitus" ja lahjoittajan nimi ja/tai organisaatio.
Rauman Frisbee Ry:n johtokunta kiittää avustasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti