Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Tasoituksen muutokseen olosuhdepuskuri

Kilpailun johtaja voi päättää kisan olosuhteiden ollessa huomattavasti keskimääräistä huonommat, asettaa puskuriluvun 0, 1 tai 2, joka lisätään normaaliin puskuriin. Puskuri estää heikkoja tuloksia huonontamasta tasoitusta. Puskuri on 1 tasoituksella 0-5, 2 tasoituksella 5-10, 3 tasoituksella 10-20. Miinustasoituksilla ei ole puskuria normaalisti lainkaan.
Tilanne, jossa TD voi päättää puskurin lisäämisestä on esimerkiksi hyvin tuulinen ja sateinen keli, jossa kukaan kilpailija ei saavuta omaa ihannetulostaan. Olosuhde ei vaikuta kilpailutulokseen, vain tasoitukseen.


Video: Janne Välimäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti