Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Liittymis- ja jäsenmaksu 2013

Tervehdys kaikille!

Alla olevasta linkistä löydät maksupohjan jäsenmaksun maksamista varten vuodelle 2013! 

Maksupohja 2013

Huomioithan muuttuneet jäsenmaksut (ennen 1994 syntyneet 20 €, 1994 ja jälkeen syntyneet 15 €). Myös kisalisenssit uudistuvat radikaalisti. Ensi vuonna on käytössä A ja B - kisalisenssit:

A-lisenssi vaaditaan kaikkiin SM-tason kilpailuihin, sekä   muihin erikseen ilmoitettuihin kilpailuihin, kuten Pro-tourin osakilpailut.  A-lisenssin hinta on aikuisilta 55 € ja junioreilta 30 €.
A-lisenssi sisältää PDGA-jäsenyyden.

B-lisenssi vaaditaan kaikkiin SFL:n kilpailuihin, joihin   ei vaadita A-lisenssiä. B-lisenssi ei sisällä PDGA:n jäsenyyttä. B-lisenssin hinta on aikuisilta 20 € ja junioreilta 10 €.

Voit maksaa jäsenmaksun ja kisalisenssin samaan aikaan, muistathan vain ilmoittaa maksun viesti-kentässä minkä lisenssin haluat tilata. Viikkokisakausi alkaa virallisesti huhtikuun tietämillä, joten hoidathan jäsenmaksusi siihen mennessä!

-Hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti