Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Kannatusjäsenyys

Terve!

Aurinko paistaa ja päivät pitenee, pakkanen ei vaan tunnu hellittävän. Joka tapauksessa kevättä kohti mennään vauhdilla!

Ainakin allekirjoittaneella alkaa jo frisbeekuume nousemaan, joten mikäpä parempi hetki kerätä lisää väkeä mukaan toimintaamme, sen voit tehdä jakamalla alla olevaa kannatusjäsenyyslinkkiä tutuille, vanhemmille, isovanhemmille, naapureille, koulukavereille, kaikille!

Tällä toiminnalla saamme seuran toimintaan lisää monipuolisuutta, kun voimme kerätyillä varoilla korjailla kaikkia olemassa olevia ratoja, kehittää palkintojärjestelmää, sekä järjestää tapahtumia frisbeegolfin parissa!

Kaikki mukaan ja kevättä kohti!

Kannattajajäsenyys 2013 - kirje

Terv.
Hannu
Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti