Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Kesän viikkokisat

Viikkokisat alkavat 7.4 ja paikkana ainakin alustavasti Uotila. Virallisia viikkokisoja tullaan pitämään kesällä yhteensä 25 kappaletta. Kisat pidetään sunnuntaisin klo. 17.00 alkaen. Epävirallisempia kisoja pidetään torstaisin halukkuuden mukaan. Silloin on tarkoituksena pelailla vain raakatuloksesta, pitää parikisoja, tai heittää vaikka kattilan kansilla. Toisin sanoen siis torstain kisat eivät vaikuta tasoitukseen, eivätkä ainakaan alustavan suunnitelman mukaan kauden lopussa tapahtuvaan bägin arvontaan.

Viralliset viikkokisat on merkattu nyt tapahtumakalenteriin. Sinne on merkattu myös paikat missä kisaillaan, mutta ne voivat vielä muuttua jos esimerkiksi olosuhteet on jollain radalla aivan mahdottomat pelaamiseen. Joka tapauksessa kisapaikka pyritään ilmoittamaan aina viimeistään perjantaina seuran nettisivuilla ja facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti