Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Viikkokisat Uotilassa 7.4. klo. 17.00

Ensimmäiset viikkokisat ja kauden avajaiset kisaillaan Uotilassa sunnuntaina, joten hoitakaapa ensitöiksenne jäsenmaksut kuntoon. Tulleet jäsenmaksut tarkistetaan tililtä lauantaina ja muut joutuvat maksamaan ylimääräisen euron sunnuntain kisoissa.

Muistutuksena vielä, että ainoastaan seuran jäsenet saavat osallistua kauden lopussa bägin arvontaan, eikä tästäkään kisasta täten seuran ulkopuoliset saa arpalippua.

Tulokset:

Raakatuloksen voittaja:
Jani Ikonen 56 (0)

Tasoitetun sarjan tulokset:
1. Ikonen Jani -2 (0)↑
2. Leivo Erkka 1 (5)↓
2. Lehtinen Lassi 1 (12)↓
2. Arponen Eetu 1 (14)↓
5. Kovanen Jarno 3 (6)↓
5. Karppanen Joonas 3 (10)↓
7. Lehtinen Ari 4 (15)↓
8. Nieminen Hannu 8 (16)↓
9. Blomroos Henna 11 (26)↓
10. Wikström Akseli 14 (24)↓

Kuten vuosikokouksessa päätettiin, niin molempia sarjoja ei voi voittaa sama henkilö, joten tasoituksellisen sarjan voitosta heitettiin CTP ensimmäisellä väylällä. Lassi heitti Edua paremmin, mutta valitettavasti tapahtui virhe ja Eetu ei heittänyt lainkaan, joten Lassi ja Eetu heittävät seuraavissa kisoissa uudestaan CTP:n jotta palkinto saadaan ratkaistua.

Tasoitukset ja ranking >>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti