Tervetuloa Rauman Frisbee ry:n kotisivuille!

Frisbeegolfin säännöistä tärkeimmät ovat hyvät tavat liikuttaessa ja pelatessa yleisellä puistoalueella. Muista aina varoa muita puistossa liikkuvia. Kerro lajista ja pyydä kohteliaasti siirtymään jos joku on väylällä. Älä kiroile ja roskaa, sillä annat mallia nuoremmille pelaajille. Muista pitää hauskaa!
Jos haluat tietoa frisbeestä tai sinulla on muuten vaan ehdotuksia lajin parantamiseksi Raumalla, laita meiliä tulemaan hallitus@raumanfrisbee.net.

Rauman Frisbee ry:n jäsenkirje kesä 2011

1. Vuoden 2011 kilpailutoiminta jatkuu viime vuoden tapaan
Viikkokisat järjestetään kesäaikana Arolla sunnuntaisin klo 17.00. FrisbEx Cupin kisojen ollessa joinakin sunnuntaipäivinä samaan aikaan, viikkokisat pidetään maanantaisin klo 18.30.
FrisbEx Cup 2011 on Rauman Frisbee Ry:n jäsenille tarkoitettu frisbeegolfin erikoiskilpailusarja, johon kuuluu 5 Rauman Frisbeen sarjan viikkokisaa Rauman Aronahteen ja Otalahden frisbeegolfradoilla sekä 10 erikoiskisaa Länsi‐Suomen alueella. Osakilpailut järjestetään 9.5‐11.9 välisenä aikana.
Seuran mestaruuskilpailuja ei olla vielä mietitty tarkemmin, mutta sellaiset aiotaan syksyyn mennessä järjestää (alustavana suunnitelmana 1.10.)
Reikäpelisarja aloitetaan mahdollisesti mestaruuskisojen ja muiden Raumalla järjestettävien suurempien kisojen jälkeen.

2. Tukihakemukset eivät tuottaneet tulosta

Seura haki toiminnalleen ja ratojen kehittämiseen tukea Rauman kaupungilta sekä Seuratoiminnan kehittämistukea Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:ltä, mutta molemmista saatiin kielteiset päätökset. Ensi kaudella on tarkoitus hakea tukia uudelleen.

3. Sponsoritukea tarvitaan
Pyrimme löytämään halukkaita yrityksiä ns. virkistysliikuntailtoihin tutustumaan lajiin ja sitä kautta yhdistyksemme saattaisi saada myös vapaaehtoisia lahjoituksia. Jos tiedätte yrityksiä jotka voisi kiinnostuneita, kertokaa siitä meille tai pyytäkää ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@raumanfrisbee.net

4. Harrastusmahdollisuuksien kehittäminen – tähtäimessä uusi rata Raumalle
Seuran hallituksen jäseniä osallistui kesäkuun alussa kaupungin järjestämään kuulemistilaisuuteen, jossa kaupunkilaiset saivat ottaa kantaa liikuntapaikkojenkehittämiseen. 18-väyläisen radan sijoitusvaihtoehdoiksi esitetään Talolaa ja Lähdepeltoa (tässä järjestyksessä).
Aronahteen heittopaikkoja tullaan ehostamaan kesällä talkoovoimin; teepaikan etureunatolpat uusitaan tai kiinnitetään uudelleen ja heittopaikoille tulee väyläopasteet. Myös pakollista kiertosuuntaa osoittavat mandatory-, eli mando -merkit kiinnitetään.

5. Viikkokisojen tasoitus vanhenee 12 kuukaudessa
Aron ja Otan viikkokisoissa muutkin kuin seuran jäsenet saavat ensimmäisessä kisassaan oman henkilökohtaisen tasoituksen. Tasoitukset kuitenkin vanhenevat jos kilpailija ei osallistu radan viikkokisoihin vuoteen. Kesäkuun 21. päivänä Aron ranking-listalta poistettiin kymmenkunta nimeä.

6. Vanhat viikkokisojen palkintokiekkokoritit poistuvat käytöstä 31.7.2011
Vanhanmalliset harmaat palkintokortit eivät kelpaa enää 31.7.2011 jälkeen Kiekkopisteelle. Sen jälkeen vain uudet, kullanväriset kortit kelpaavat. Hintamuutosten takia Star-muovin kiekoista on maksettava Kiekkopisteelle +2 € kiekkokortin lisäksi. Kiekkopalkintoja jaetaan enintään yksi viittä maksanutta osallistujaa kohden.

7. Rauman Frisbee ry:n pelipaitoja tulee myyntiin kesällä

Seura painattaa sitovia tilauksia vastaan teknisiä paitoja seuran logolla. Sponsorisopimukset ovat työn alla. Hinnaksi tulee n. 25-30 €/ paita.

8. Uusia jäseniä tarvitaan
Rauman Frisbee ry kaipaa lisää aktiivisia jäseniä mukaan toimintaansa. Jäsenmaksu (15 €) sisältää Suomen Frisbeeliiton jäsenmaksun. Jäsenetuna on 1 € alennus viikkokisojen osallistumismaksusta (3 €). Seuran jäsenenä saat myös hankittua frisbee-kiekkoja ja -välineitä edullisemmin muutamista sopimusliikkeistä. Jäsenet voivat myös ilmoittautua FrisbEx Cupiin ja seuran mestaruuskisoihin.

Hyvää frisbeekesää kaikille!
Terveisin, Rauman Frisbeen hallitus:
Jarno Kovanen, puheenjohtaja
Hannu Nieminen, varapuheenjohtaja
Elias Viitakoski, sihteeri
Teemu Pirttikoski, rahastonhoitaja
Jari Laine, hallituksen jäsen
Jani Ikonen, hallituksen jäsen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti